Бережіться! У Києві таксист пригостив дівчину кавою зі снодійним і пограбував - вона впала в кому

Київський таксист пригостив свою пасажирку кавою з "сюрпризом", а потім пограбував. Більш того, чоловік залишив жінку без свідомості на морозі. На щастя, дівчину на вулиці вчасно виявила сусідка. Як повідомили у Київській міській прокуратурі, інцидент трапився 29 січня пізно ввечері, зазначають Патріоти України.

Дівчина викликала таксі через мобільний додаток. Однак по дорозі водій по дорозі заїхав на АЗС. Там він купив каву і пригостив свою пасажирку. Однак в напої виявилося сильнодіюча психотропна речовина.

Киянка швидко знепритомніла. Цим скористався таксист, пограбував її, забрав всі цінні речі, в тому числі і мобільний телефон. До того ж викинув її біля під'їзду багатоповерхового будинку.

У підсумку, лікарі діагностували у постраждалої серйозне медикаментозне отруєння. Майже добу вона провела в комі.

Про це вже знає поліції. За даними представників правоохоронних органів, таксист раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності – за незаконне заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 24-річний житель Туркменістану. Чоловік вже затриманий. Йому загрожує позбавлення волі строком до 15 років.


В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...

Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК в Україні

вівторок, 7 травень 2024, 8:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...