Бережіться! Українців попередили про наближення потужного шторму

З початком нового тижня Україну накриє циклон, який принесе опади і потужний штормовий вітер. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

У понеділок, 24 лютого, циклон, який зародиться над Німеччиною і пройде над Польщею, далі прийде в Україну. Разом з ним прийде сильний штормовий вітер, передають Патріоти України.

У суботу, 22 лютого, в країні опадів не прогнозують, можливий місцями туман. У неділю, 23 лютого, атмосферний фронт обумовить в більшості областей дощ, місцями мокрий сніг та поривчастий, вже до штормових поривів, вітер.

Температура повітря в нічні години буде коливатися в межах 3 градусів тепла -4 морозу, а протягом дня очікується +3...+7 градусів, на півдні та заході місцями +5...+9 градусів, на Сході буде свіже: +1...+4 градуси.

"У Києві субота передбачається переважно сухою, в неділю атмосферний фрнонт піджене дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі близько нуля, в денні години +5 градусів", - уточнила Діденко.

24 лютого, в понеділок, в Києві, як і в більшості областей України, погода ускладниться - опади і штормовий вітер.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...