Бережіться! Українців попередили про наближення потужного шторму

З початком нового тижня Україну накриє циклон, який принесе опади і потужний штормовий вітер. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

У понеділок, 24 лютого, циклон, який зародиться над Німеччиною і пройде над Польщею, далі прийде в Україну. Разом з ним прийде сильний штормовий вітер, передають Патріоти України.

У суботу, 22 лютого, в країні опадів не прогнозують, можливий місцями туман. У неділю, 23 лютого, атмосферний фронт обумовить в більшості областей дощ, місцями мокрий сніг та поривчастий, вже до штормових поривів, вітер.

Температура повітря в нічні години буде коливатися в межах 3 градусів тепла -4 морозу, а протягом дня очікується +3...+7 градусів, на півдні та заході місцями +5...+9 градусів, на Сході буде свіже: +1...+4 градуси.

"У Києві субота передбачається переважно сухою, в неділю атмосферний фрнонт піджене дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі близько нуля, в денні години +5 градусів", - уточнила Діденко.

24 лютого, в понеділок, в Києві, як і в більшості областей України, погода ускладниться - опади і штормовий вітер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...