Бережіться! Жінка втратила зір через лікувальний крем

Жінка у Новій Зеландії втратила зір після застосування лікувального крему від екземи. Засіб на основі стероїдів не тільки не допоміг Аніті Вонг, але і буквально скалічив, позбавивши зору на одне око, передають Патріоти України.

Постраждала звернулася до фахівців, коли захворювання повернулося і було в рази гірше після вагітності. Один із них прописав жінці крем на основі деяких тропічних стероїдів.

"Тут раптом все швидко заспокоїлося, і у мене нарешті була хороша шкіра десь півроку! Через вісім місяців мені поставили діагноз "катаракта обох очей". Я була дуже засмучена, розсерджена і просто шокована, що стероїди викликали це, і я правда дійшла до того, що мені знадобилася операція на очах", – розповіла Вонг.

Після операції зір лівого ока вдалося врятувати, а пошкодження правого були занадто сильні. З тих пір пацієнтка відмовилася від лікування екземи, перший час шкіра тріскалася і була покрита ранами, що не гоїлися. Пізніше через біль і сльози жінці вдалося позбутися від її залежності від препаратів і побороти захворювання.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...