"Беруть нас у кільце": Українські захисники показали курйозне відео з передової і розвеселили мережу

Українські військові, попри всі складнощі війни, знаходять місце та час для гумору навіть на передовій. Наші захисники зафільмували, як до них на позицію зайшли кілька корів, передають Патріоти України.

Ролик про цю пригоду вони опублікували в мережі.Один із наших військовослужбовців пожартував, що корови беруть їх в оточення.Поведінка тварин справді була схожа на це – вони підходили до окопу українських захисників із трьох різних напрямків.

"Вони беруть нас походу в кільце", – пожартував воїн і засміявся. На відео чутно, що така поведінка корів насмішила і його побратимів.

Українці в коментарях до відео припустили, що ці тварини пережили зиму без господарів, тому й вийшли до людей, бо звикли до них. Також коментатори писали, що корови прийшли до наших бійців, аби ті їх подоїли та дали їм води.

"Хлопці підняли настрій", "Це прийшло поповнення. Тож, хлопці, гайда на побивку", "Завітало безкоштовне молоко", "Ну, юмористи ви наші рідні, серце ледь не лопнуло… фу, хай тільки таке кільце!", "Фу ти! Я вже злякалася за хлопів, а він із корів сміється, які до них завітали", – також писали користувачі мережі.


"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...