Бесіда була дуже цікавою: Кейт Міддлтон і принц Вільям опублікували відео, в якому вперше звучать голоси їхніх дітей

Шарлотта та Джордж виявилися фанами відомого вченого-натураліста.

Після того, як Кенсінгтонський палац опублікував фотографії, зроблені під час зустрічі трьох дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма зі знаменитим натуралістом і телеведучим Девідом Аттенборо, герцог і герцогиня Кембриджські також показали в Instagram чарівне відео, повідомляють Патріоти України.

У ньому семирічний принц Джордж, п'ятирічна принцеса Шарлотта і дворічний принц Луї, стоячи перед камерою, ставлять серу Девіду питання. Фанати королівської сім'ї отримали можливість вперше почути голос Луї. Та й його старший брат і сестра ще жодного разу не виступали на публіці. У деяких попередніх відео можна почути лише їх окремі вигуки.

Так, Джордж запитує: «Привіт, Девіде Аттенборо. Як ви думаєте, яка тварина вимре наступною? ». «Будемо сподіватися, що ніяка», - відповідає 94-річний Девід. Він розповів, що люди можуть багато зробити для порятунку вимираючих видів. І навів в якості прикладу гірських горил, яким колись загрожувало повне знищення.
Одягнена в шкільну форму Шарлотта зізнається, що любить павуків і цікавиться, чи любить їх Девід Аттенборо. Натураліст каже, що повністю розділяє її симпатію до цих створінь. А малюк Луї ставить питання: «Яка тварина Вам подобається?». І Аттенборо відповідає - мавпи.
Кейт Міддлтон розповідала раніше, що її діти є великими шанувальниками Аттенборо і обожнюють його фільми про природу.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...