"Беспредел, так беспредел": Через дикунський вирок ветерану АТО Марківу Ярош закликав "пакувати" італійців в Україні

Колишній лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош закликав захоплювати італійців, які приїжджають в Україну. Відповідний пост він розмістив у себе в Facebook.

“У зв’язку з рішенням італійського “незалежного” суду у так званій “справі Віталія Марківа” пропоную провести спецоперацію. Давайте “упакуємо” з десяток італійців, які час від часу приїжджають до нас в Україну. Висунемо їм звинувачення в участі в незаконних збройних формуваннях ДНР/ЛНР і вбивстві мирних українських громадян протягом 2014-2019 років і будемо довго судити. А потім наш “наиобъективнейший” суд винесе вирок про довічне ув’язнення”, – написав Ярош.

Таку ж схему нардеп запропонував застосовувати і до громадян Росії. Крім того, Ярош заявив про продажність італійського і українського судів.

“…Наші українські суди такі ж продажні, як і їхні італійські. І без великих фінансових вливань вони “працюють не так”. Ось чому тут потрібно участь тих патріотів, які мають гроші”, – пояснив націоналіст.

За його словами, українські дипломати у справі Марківа повинні діяти рішучіше.

“А якщо серйозно, то українська дипломатія повинна діяти більш рішуче – як на східному фронті, так і на західному”, – висловився нардеп.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...