Співробітники коледжу Луганського педуніверситету ОРЛО збираються зареєструвати ексклюзивні права на борщ по-луганськи. Про це повідомили місцеві блогери, передають Патріоти України.
«Кулинары называют его основой региональной луганской кухни. Утверждают, что именно этот рецепт придумали здесь, и такого борща больше нет нигде в мире», — йдеться у телеграм-каналі «Донбаський кейс».
«Республіканські» кулінари зазначають, що особливістю «споконвічного луганського борщу» є курячий бульйон. До нього додають курячі фрикадельки, відварену квасолю та чорнослив, а овочі нарізаються кубиками, «що надає страві особливого смаку». При подачі їжу приправляють часником.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Починав свої тренування ентузіаст з 90 секунд. Спортсмен із Франції отримав титул світового рекордсмена, просидівши у ванній, повній криги, понад чотири години. . Завдяки цьому він встановив рекорд із найбільш тривалого повного контакту тіла з льодом,...