Без макіяжу та в хустці: Тіна Кароль показала, чим займається в селі (фото)

Українська співачка Тіна Кароль відправилася у село. Через пандемію коронавірусу вона відпочиває від щорічних різдвяних концертів і насолоджується часом, який проводить у колі рідних людей. Артистка вирішила показати, як виглядає без макіяжу та чим займається у селі, передають Патріоти України.

Син Тіни Кароль приїхав з Великої Британії на канікули. Зіркова матуся разом із нащадком відправилися на зимовий вікенд в Карпатах. В сторіс на особистій сторінці в інстаграмі артистка показує найяскравіші моменти з сімейної мандрівки.

Новий рік Тіна зустріла у колі рідних людей. Зазвичай вона проводить новорічну ніч на сцені, проте цього року через пандемію коронавірусу та карантин зірка залишилася вдома і насолодилася часом, проведеним з близькими.

Разом із сином Веніаміном Тіна вирішила відправитися в гори. Вони вже побували там навесні і така подорож неабияк сподобалася, тому вирішили повторити. Кароль влаштувала новорічний відпочинок, дозволила собі розслабитися і на деякий час забути про повсякденні справи.

Тіна Кароль у карпатському селі

У сторіс виконавиця опублікувала декілька коротких відео, де позує високо в горах у селі, де навколо густі ліси. Вона постала перед камерою без макіяжу і з хусткою на голові. Також Тіна була одягнена у куртку в клітинку та світлі спортивні штани.

На обличчі Кароль сяє усмішка. Вона щаслива, насолоджується кожною миттю незабутньої відпустки. Тіна відправилася на територію невеликої церкви, де підійшла до дзвонів та смикала за мотузки. Таким чином вона перевірила, як звучить кожен дзвін.




74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...