Без матері лишилось двоє дітей: У Нідерландах вбили біженку з України, у злочині підозрюють її колишнього

У нідерландському місті Ассен знайшли мертвою 35-річну громадянку України, яка незадовго до смерті подала до поліції заяву про сексуальне насильство. В обох злочинах підозрюють її колишнього партнера. Про це повідомляє видання NOS із посиланням на органи прокуратури. Зазначається, нібито 40-річний чоловік намагався накласти на себе руки, передають Патріоти України.

Повідомлення про те, що жінка, ймовірно, зникла, до поліції надійшло у четвер, 10 жовтня. Потім правоохоронці виявили її тіло в офісній будівлі, де вона працювала прибиральницею. Там же знайшли її колишнього партнера з тяжкими травмами.За даними видання Dagblad van het Noorden, жертва – українська біженка, яка мала від цього чоловіка двох доньок. Сам він нібито намагався вчинити самогубство, і його заарештували того ж дня уже в лікарні.

"Прокуратура підозрює 40-річного чоловіка у вбивстві своєї 35-річної колишньої. Жінку було вбито тиждень тому. Не так давно жертва подавала заяву про сексуальне насильство з боку підозрюваного", – пишуть нині нідерландські ЗМІ.

Журналісти також з’ясували: незадовго до смерті жертва подала заяву до поліції, в якій писала, що в середині вересня їй довелося вчиняти сексуальні дії під погрозами свого колишнього. З цієї причини правоохоронці тоді перевезли чоловіка з Ассена у місто Гогевен."Тож його також притягнуто до відповідальності за сексуальне насильство над своєю колишньою партнеркою", – йдеться у повідомленні.

Там додали, що минулого тижня на чоловіка наклали обмеження, дозволивши спілкуватися лише зі своїм адвокатом. Нині їх знято. Підозрюваний у вбивстві українки повинен з’явитися в суді 23 жовтня.

Довіряли як близькій людині: На Закарпатті хрещений батько загиблого військового обікрав його родину

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 20:54

Поліція Закарпаття повідомила про підозру 44-річному мукачівцю, який вчинив шахрайство, ошукавши родину загиблого захисника України на понад 7,2 мільйона гривень. Про це повідомила поліція Закарпаття, передають Патріоти України. Згідно з інформацією сл...

"Це не діти. Це повноцінні громадяни. Тобто у 18 років пити горілку можуть усі, а виконувати свій конституційний обов'язок чомусь не можуть": Черник зробив різку заяву про зниження мобілізаційного віку

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 18:56

Зниження мобілізаційного віку – нормальне явище, адже захист власної країни є обов'язком кожного громадянина. Однак мобілізація від 18 років – це зарано, натомість слід призивати на службу від 21-23 років. Таку думку полковник запасу ЗСУ, військовий ек...