"Без нього дуже складно": Епіфаній розповів, на якому авто їздить

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній зізнався, що їздить на машині марки Audi A6 2015 року. За його словами, священнослужитель не може існувати без машини, оскільки, перш за все, це засіб переміщення. Про це глава ПЦУ розповів у програмі "Рандеву" на 5 каналі, передають Патріоти України.

Він зазначив, що священик повинен бути прикладом. "Ця розкіш не повинна бути властива священнослужителям, тому що ми маємо розуміти, що на землі ми тимчасово, і прийшли не для того, щоб збирати земні скарби", – розповів Епіфаній.

Він заявив, що до пандемії коронавірусу подорожував і у нього було майже 70 виїздів на машині. Крім того, за рік глава ПЦУ відвідував по два-три рази майже кожну область. "Без автомобіля – дуже складно. Він повинен бути, але не такого класу, як їздять олігархи. У православній церкві такого немає, тому що нас ніколи не підтримували олігархи. Ми навчилися виживати", – підсумував Епіфаній.

Як виглядає машина марки Audi A6 2015 року

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...