Без одягу та з проломленою головою: У Дніпрі знайшли понівечене тіло жінки (фото)

Труп випадково виявила у посадці місцева мешканка, коли йшла на роботу.

У суботу вранці, 10 жовтня, у Дніпрі на вулиці Данила Нечая біля будинку №8 виявили понівечене тіло жінки. Громадянку без одягу з розбитою головою близько 7:15 помітила місцева жителька, яка йшла на роботу. На місце викликали поліцію, повідомляють Патріоти України.

Особу загиблої вже встановлено, їй було 36 років. Попередньо відомо, що жінку вдарили по голові каменем, сильно пошкодивши обличчя. Її знайшли без одягу в кущах.

На місці події працювала слідчо-оперативна група і судмедексперт. Він встановить, чи була загибла згвалтована перед смертю. Правоохоронці почали розшук підозрюваного.

Як повідомили в прес-службі Департаменту карного розшуку, вбивцю жінки затримали. Ним виявився 25-річний чоловік. Зараз правоохоронці встановлюють мотиви злочину.

Джерело: Інформатор

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...