Без роб і решіток: Де відбуває покарання мажорка, винна в смертельній ДТП у Харкові (відео)

Центр має полегшені умови утримання, розрахований на 600 осіб.

Олена Зайцева в суді. Фото: УНІАН.

Засуджена Олена Зайцева була доставлена в Покровський виправний центр №79 в Дніпропетровській області, де рівень безпеки зазначено як мінімальний. Про це повідомляє видання Kharkiv Today, посилаючись на сюжет про центр, передають Патріоти України.

Слід зазначити, що вказаний сюжет про виправний центр був опублікований рік тому. Так, винуватицю смертельної ДТП в Харкові було етаповано 2 вересня, інформацію про це підтвердила речник Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова.

Центр має полегшені умови утримання, розрахований на 600 осіб. 110 його мешканців - засуджені з обмеженням свободи. У центрі займаються легкою промисловістю, створені дільниці з виготовлення шлакоблоку та тротуарної плитки.

Засуджені проживають в місцевому гуртожитку, також тут є медпункт, перукарня, тренажерний зал, невеликий храм і бібліотека. Тут не забороняють користуватися інтернетом та мобільним зв'язком, також немає певного дрес-коду, а у всіх проживаючих є власні шафи з речами.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...