Без шансів? Продюсер Боднарчук пояснив, чому Україна падає в рейтингах букмекерів Євробачення-2024

Український продюсер Олег Боднарчук повʼязав падіння України в рейтингу букмекерів з початком євровечірок, під час яких усі учасники Євробачення виступають наживо. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Український режисер та продюсер Олег Боднарчук, який працював у проєктах "Фабрика зірок", "Голос країни", America’s Got Talent тощо, поділився, чому, на його думку, представниці України на Євробаченні-2024 Jerry Heil та alyona alyona стали стрімко падати в рейтингу букмекерів. До кінця лютого вони залишалися на першому місці, у березні опустилися на друге, а 1 квітня вперше вибули з трійки фаворитів, опинившися наразі на 5-й сходинці.

30 березня у Мадриді відбулася перша традиційна вечірка Євробачення PrePartyEs 2024. Під час таких заходів учасники пісенного конкурсу знайомляться одне з одним та виступають наживо перед єврофанами.

"Після кількох живих виступів Jerry Heil та alyona alyona на вечірках Євробачення у Мадриді та інших містах їхня позиція у букмекерів різко впала", - написав Боднарчук, зауваживши, що одразу після перемоги артисток у Нацвідборі припускав подібне.

Тоді він піддав сумніву, чи зможе дует гідно подати свою пісню на сцені. "Мої найгірші побоювання справдилися: цей дует, на жаль, поки що лише студійна історія. Хіт є, нетривіальний дует є. І більше нічого. Я підозрював, що дівчата не визвучать наживо весь цей набір звуків", - наголосив Боднарчук.

Продюсер відзначив, що під час виконання наживо alyona alyona додавала свій вокал там, де його не було в оригіналі, а бек-вокалісти були "неспрацьовані, звучали невпевнено і сиро".

"З цього виникає тільки один висновок: дівчата роблять подвиги на студії, але поки що не на сцені", - додав Боднарчук.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...