Без шансів: У Росії мільйонер загинув страшною смертю в метро - його навіть не відразу змогли впізнати

21 березня в Москві у метро загинув російський 72-річний бізнесмен Валерій Багдасаров. Про це повідомляє 5-tv.ru, передають Патріоти України.

Підприємець впав на рейки на станції "Дмитрівська", а поїзд відрубав йому голову. Машиніст намагався екстрено загальмувати, коли побачив падаючу людину, але було вже пізно. Шансів врятувати його не було. Тіло загиблого чоловіка підняли з колії і доставили в судовий морг.

Особу загиблого встановити відразу не змогли. Але при ньому виявили передсмертну записку. Зараз правоохоронці встановлюють причини і обставини події. Валерій Багдасаров - мільйонер-підприємець, голова ради директорів компанії "Алсіко", яка виробляє івипускає засоби захисту рослин і продукції з цеоліту.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...