Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
Вчені з Університету штату Вашингтон з’ясували, що сон по-різному впливає на мотивацію чоловіків та жінок. Зокрема, результати дослідження, опублікованого в журналі Sex Roles, свідчать: саме жінки більше страждають від наслідків безсонних ночей у профе...
У бразильському місті Палмейра-дус-Індіос сталася надзвичайна подія: 90-річного чоловіка, якого офіційно оголосили мертвим, родичі виявили живим у морзі, передають Патріоти України. Як повідомляє Mirror, пацієнта госпіталізували 1 вересня. Наступного д...