
Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань. 
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN. 
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
Не всі автомобілі однаково надійні - деякі моделі стають справжнім головним болем для власників. Часті поломки, дорогий ремонт і складність з обслуговуванням роблять їх небажаними покупками на вторинному ринку. Експерти з технічної надійності склали пе...
В Україні у 2025 році продаж нерухомості супроводжується певними податками, але є способи зменшити або уникнути цих витрат завдяки пільгам. Законодавство передбачає вигідні умови для окремих категорій громадян, типів нерухомості та обставин продажу, пе...