Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
Ціна на фрукти в Україні підвищиться мінімум на 30 відсотків через несприятливі погодні умови. Недавні заморозки призвели до втрат врожаю кісточкової групи плодових дерев, таких як абрикоси та персики. Про це повідомив заступник голови Всеукраїнської а...
Влада Кам’янця-Подільського представила нову айдентику. Однак, новий логотип міста здався жителям дуже схожий на логотип російського сервісу «Кинопоиск». Про це йдеться у дописі міської ради та дописі «Вдало Інфо Кам’янець-Подільський», передають Патрі...