Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...
Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...