Без спеціальних запрошень не пропускали: "Безкоштовний" концерт Андреа Бочеллі в Києві закінчився грандіозним скандалом (відео)

24 серпня в Маріїнському парку відбувся концерт італійського оперного співака Андреа Бочеллі, в якому взяли участь і наші українські зірки. Шанувальники творчості Бочеллі думали, що концерт буде безкоштовним, хоча в анонсі було сказано, що потрібно внести благодійний внесок, повідомляють Патріоти України.

У підсумку багато хто таки прийшов на концерт, але не зміг на нього потрапити по ряду причин. Як повідомляє телеканал "НАШ", охоронці сказали багатьом відвідувачам, що виступ можна подивитися тільки за спеціальними запрошеннями, а зйомки - заборонені.

У підсумку розлючений натовп почав кричати "Ганьба" через те, що їх не пустили на концерт. Деякі зазначили, що чекали на цю подію аж кілька років.


Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...