"Без тебе, Катерино, нічого б не було": Ведучий Горбунов подякував дружині за престижну нагороду (фото)

Телеведучий переміг у номінації "Тато року" і отримав почесний приз – статуетку.

Відомий український ведучий та актор Юрій Горбунов, який нещодавно показав, як проводить час зі своїм сином, отримав престижну нагороду. Як зазначив артист, він завдячує перемозі саме своїй дружині Каті Осадчій. Про радісну новину Горбунов повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ну ось! Я "Тато року"! Це дуже приємно і відповідально! Я дякую всім за підтримку, всім хто голосував, моєму рідному "1+1" і звичайно - своїй дружині! Без тебе, Катерино, нічого б не було!" - повідомила у соцмережі зірка.

Крім Юрія Горбунова, у номінації "Тато року" також були Володимир Остапчук, Олександр Педан, Олег Скрипка, Сергій Притула, Олександр Усик, Василь Вірастюк та інші.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...