Бездомний пес перервав зйомки, рятуючи актора - адже він не знав, що це всього лише роль (фото, відео)

Актор з Туреччини на ім'я Нуман Ертугрул Узунсой знімався для нового проекту. За сюжетом, його герой падає на асфальт і починає важко дихати. Усі присутні на знімальному майданчику розуміли, що травма несправжня. Всі, крім одного небайдужого глядача, передають Патріоти України.

Коли актор нерухомо лежав на землі, до нього кинувся бездомний пес. Чотирилапий вирішив, що чоловік помирає і почав його рятувати. Нуман подумав, що до нього підійшов його партнер, тому продовжував бути в образі. Але коли собака стала підлещуватися до актора, він не зміг стримати посмішку.

"Я був зворушений, коли відчув, що мене цілує пес. Він був немов ангел, який бажає допомогти мені. Це був дуже емоційний і несподіваний момент", - поділився актор.

Поведінкою собаки були зворушені всі члени знімальної групи, вони проводили пухнастого за куліси, де він пробув деякий час. А актор вирішив знайти песику оселю - у відповідь на його доброту. "Наступного дня я пішов туди ж, шукати його. Мені говорили, що він зазвичай там гуляє. Я буду шукати його, поки не знайду", - зазначив розчулений Узунсой.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...