Безкарно красти можна тільки мільйони: Суд відправив у тюрму переселенця, який поцупив у "Сільпо" елітний коньяк

Печерський райсуд Києва визнав винним переселенця із Донеччини у вчиненні крадіжки елітного спиртного напою і призначив п’ять років і два місяці позбавлення волі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реєстру.

За матеріалами справи, на початку березня 2023 року обвинувачений зайшов до столичного супермаркету «Сільпо», що на вулиці Спортивна, 1-А. Там чоловік розглядав та обирав вільно викладені на полицях товари. У якийсь момент вирішив викрасти пляшку французького коняка Martell Cordon Bleu вартістю 5 тис. грн. Чоловік витягнув пляшку з коробки та поклав до кишені своєї куртки. Вільно пройшов зону кас, не розрахувавшись за товар. Уже поблизу ескалатора його наздогнали працівники охорони магазину, які наказали повернути викрадену пляшку.

У суді переселенець визнав вину і розкаявся. Пояснив, що перебував на території фуд-корту у «Сільпо», де вжив алкогольні напої. Після чого, зазначив обвинувачений, його «біс попутав» і він вкрав елітний спиртний напій.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...