Безпечність ледь не коштувала життя: На Волині 17-річний хлопець виліз на потяг і отримав 40% опіків тіла

На Волині 17-річний хлопець отримав серйозні опіки на товарному залізничному вагоні. На вокзалі у селищі Турійськ підліток вирішив піднятися на вагон заради розваги, але отримав сильний удар струмом, передають Патріоти України.

У потерпілого діагностували 40% опіків тіла. Про це повідомляє волинський телеканал "Конкурент ТБ". За словами завідувача центральної оперативної диспетчерської КП "Волинський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф" Станіслава Лініка, хлопець отримав значні травми. Опіки виявили на верхніх та нижніх кінцівках, на грудній клітці, животі та статевих органах.

"Значні опіки отримав. Внаслідок чого був доставлений до відповідного лікувального закладу. Там йде ураження електричним струмом, термічний опік 2-3 ступеня правої верхньої та нижніх кінцівок, грудної клітки, живота, статевих органів. Площа – понад 40%", – розповів лікар.

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження. На сьогоднішній день продовжується перевірка нещасного випадку.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...