Безвідходне виробництво, або Як вчорашній салат стає борщем: Харчування дітей у столичній гімназії обурило мережу (фото)

Кухарі пояснили випадок тим, що вони "просто не помили капусту"...

У гімназії "Київська Русь" (на базі початкової школи №332) у Дарницькому районі Києва дітям подали червоний борщ, у якому плавало насіння соняшника. Через це мама одного з учнів Марина Рассолова припустила, що для приготування страви кухарі використали вчорашній салат із капусти, в якому також був присутній цей інгредієнт. На харчування в шкільній їдальні жінка поскаржилася у Facebook-спільноті "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України.

"Вчора був салат із капусти і насіння, а сьогодні червоний борщ із насінням. Збіг? Не думаю!" – написала Рассолова.

Вона уточнила, що тендер на надання послуг харчування в школі виграла ТОВ Pontem.ua. За словами жінки, кухарі пояснили випадок тим, що вони "просто не помили капусту". "Коли це неподобство закінчитися?" – обурилася українка.

Користувачі мережі назвали роботу їдальні "безвідходним виробництвом", а один із коментаторів зазначив: "Колись був жарт: не пий компот, там кухар ноги миє".


"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...