Безжально бив сокирою: Під Києвом чоловік намагався вбити матір чотирьох дітей (відео)

Під Києвом чоловік намагався вбити матір чотирьох дітей. Жінка вижила, наразі за її життя борються лікарі. Надзвичайна подія сталася 13 жовтня близько 21 години у селі Погреби. Про це повідомили у поліції Київської області, передають Патріоти України.

Мешканці села виявили просто на вулиці непритомну скривавлену жінку. На місце події одразу прибули оперативники, наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції та медики.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів, слідчих дій та оперативно встановили особу зловмисника і затримали його на території Одещини у порядку ст.208 КПК України. Нападником виявився 42-річний житель Балти.

Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив поліцейським, що того вечора, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, завдав жінці декілька ударів сокирою по голові, пограбував, а потім втік. 42-річну місцеву жительку з тяжкими тілесними ушкодженнями доправили до медичного закладу. Наразі за її життя борються лікарі. Жінка має на утриманні четверо дітей.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру ч.2 ст. 15 (Замах на злочин), п.7 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує довічне ув’язнення. Досудове розслідування триває. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....