Біда за бідою на голови "скреп": У Росії десятки тонн палива потрапили до річок (фото, відео)

У російському Норильську в результаті аварії на ТЕЦ стався масштабний розлив палива, яке вже досягло до озера Пясино. Як пишуть місцеві ЗМІ, дана подія може привести до дуже плачевних наслідків, у тому числі загибелі риби, забруднення оперення птахів і отруєння тварин, передають Патріоти України.

Паливо вже "покрило" річки Амбарна і Далдикан. За попередніми даними, у відкриті водойми після аварії потрапило понад 20 000 кубометрів дизельного палива.

Фахівці кажуть, що поки нафтопродукти не проникли в підземні джерела. Але вже зараз все, що відбувається, вони охарактеризували як екологічну катастрофу з довготривалими наслідками.

Розлив палива стався 29 травня. Розгерметизація ємності сталася через те, що вона перебувала у неналежному стані. Через події в регіоні введено режим надзвичайної ситуації.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...