Біда за бідою: У Шереметьєво трапилася третя НП за день із Superjet 100

У московському аеропорту "Шереметьєво" скасували виліт ще одного літака Sukhoi Superjet 100. Повітряне судно "Аерофлоту" мало вирушити до Ульяновська о 13:55, зазначає Telegram-канал Baza, повідомляють Патріоти України.

"Літак, що готувався до вильоту в Ульяновськ, зняли у буквальному сенсі просто зі смуги. Superjet вже вирулив і готувався до зльоту, коли пілот несподівано доповів на землю про збій", — йдеться у повідомленні.

За даними джерела, у пасажирського лайнера стався збій у системі реверсу, гальмівні стулки виявилися деактивовані і могли не розкритися при посадці. Борт змінюють на інший Superjet. За інформацією на сайті "Шереметьєво", відправлення рейсу дійсно перенесли, пасажири вирушать до Ульяновська о 15:35.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...