Бідолаха був дорого вдягнений: У Кривому Розі маршрутник викрав пасажира і закатував до смерті

У Кривому Розі суд виніс вирок трьом чоловікам, які у 2018 році викрали та закатували до смерті студента, передають Патріоти України з посиланням на "Первый городской".

Організатором викрадення був чоловік, який на той час працював водієм маршрутки. Під час рейсу він побачив у салоні гарно одягнутого хлопця, яким виявився студент на ім'я Олександр, та вирішив викрасти його. На кінцевій зупинці водій оглушив пасажира, після чого разом із двома іншими подільниками відвіз його до покинутого будинку. Там хлопця утримували близько 20 діб і катували.

Зловмисники вимагали у батьків Олександра викуп – 100 тис. грн. Але навіть після отримання коштів вони не відпустили хлопця, натомість спробували отруїти його пігулками. Коли вбити його таким чином не вдалося, злочинці задушили свого заручника, а його загорнуте у плівку тіло сховали у підвалі будинку. Бандитів затримали на початку лютого 2018 року на паркінгу біля одного з супермаркетів у Саксаганському районі.

Дзержинський районни суд Кривого Рогу засудив водія маршрутки до довічного ув'язнення, а його спільників – на 14 років позбавлення волі.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...