Бідолаха-інвалід вилетів з вікна, інші жильці врятувалися дивом: Нові подробиці смертельного вибуху в Одесі (відео)

Загиблий у результаті вибуху в будинку в пров. Хутірському, 6,3 в Одесі - власник квартири, в якій був епіцентр. Вибуховою хвилею його викинуло на вулицю. Чоловік помер у реанімації, повідомляють Патріоти України.

Від більшої кількості жертв і потерпілих врятувало те, що людей не було вдома. Мешканка будинку Світлана Коротинська каже, що врятуватися їй з родиною вдалося лише дивом. Вона з дітьми вийшли на вулицю за кілька хвилин до вибуху. Її квартира розташована над тією, де стався вибух.

"Я взяла дітей і везла в школу. Я доїхала дві зупинки і мені подзвонили, сказали, що у нас там вибух", - розповіла жінка.

Загиблий проживав сам, мав інвалідність. "Він жив один, мама у нього померла, може, пів року тому, може, менше. Він один, інвалід, у нього немає зубів, у нього права рука не працювала, цукор високий", - каже Світлана, передає "Україна 24".

У момент вибуху у квартирі знаходилася ще одна жінка. Її ударною хвилею відкинуло до дверей. Постраждала госпіталізована з черепно-мозковою травмою. На момент прибуття підрозділів витік газу не контролювалася, тому вирішили евакуювати людей - їх спускали драбинами з вікон і балконів.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...