Бідолаха їздив на маршрутці по всій Одесі: Зворушлива історія песика, який два місяці шукав господаря (фото)

Зустріч господаря Сергія і Баді не могла відбутися 2 місяці.

В Одесі загублена собака їздила в маршрутці, щоб знайти свого господаря. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УСІ Одеса.

Пес загубився на зупинці громадського транспорту "Будинок меблів". Він там чекав свого господаря, заглядаючи в кожну маршрутку. Його історія не залишила байдужими очевидців.

Завдяки розголосу в ЗМІ, господар дізнався де його чотирилапий друг і поїхав до місця. Однак пухнастого там вже не було. Виявилося, що Баді, так звуть собаку, виїхав на одній з маршруток і доїхав до селища Котовського.

Зустріч господаря Сергія і Баді не могла відбутися 2 місяці. Саме стільки вихованець шукав будинок, а господар його. Місцезнаходження собаки повідомила пасажирка маршрутки, яка побачила там пса, а номер господаря, який шукав таку ж собаку, побачила в ЗМІ. Тоді Сергій попросив притримати друга і приїхав його забрати.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.