Бідолаха марно намагалася врятуватися: Туристка відпочивала у Туреччині зі своїм хлопцем і згоріла живцем

У Туреччині під час пожежі загинула 54-річна британська туристка. В її фургоні загорівся електричний обігрівач. Про це пише dailymail, передають Патріоти України.

Під час відпустки в Бодрумі Гейлі Луїза Пірс згоріла заживо в своєму фургоні. Жінка не змогла врятуватися від полум'я і загинула. Її хлопець, з яким вона познайомилася на курорті, тим часом встиг врятуватися.

Трагедія сталася рано вранці. Жінка та її хлопець прокинулися вже під час пожежі. Вогонь швидко охопив їхній трейлер. Вони відчайдушно намагалися втекти. Чоловік якимось чином зумів врятуватися від вогню і наразі лікується від опіків. А 54-річна Гейлі Луїза Пірс згоріла заживо.

Пожежники прибули на місце події, але не змогли вчасно загасити вогонь, щоб врятувати британку. Після гасіння пожежі вони знайшли бездиханне тіло Гейлі всередині обвуглених залишків будиночку. Її тіло було доставлено до моргу Інституту судової медицини Мугли для розтину.

Жінку вже поховали на кладовищі Акчаалан у Бодрумі, повідомили її друзі у Facebook.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що пожежа виникла після загоряння електричного обігрівача. Розслідування триває. "Мені сумно говорити, але сьогодні вранці ми втратили дуже дорогу людину. Буду сумувати за Гейлі. Літай високо зі своїми ангелами. Спочивай з миром, подруго", - написав один із друзів Гейлі у Facebook.

Міністерство закордонних справ Великої Британії поки не прокоментувало інцидент.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...