Бідолаха не хотів бути врятованим: У Києві хлопець із камінням у рюкзаку стрибнув із мосту на очах у перехожих (фото 16+)

У Києві 10 липня зафіксували черговий випадок самогубства – молодий чоловік стрибнув у річку із мосту. У його рюкзаку виявили каміння. Трагічний випадок трапився під вечір суботи на покинутому Рибальському вантовому мосту. Про нього повідомив "Київ оперативний" у Telegram, передають Патріоти України.

У мережі підкреслили, що хлопчина стрибнув на очах у свідків. Люди викликали рятувальників, медиків і правоохоронців, проте до їхнього приїзду самогубця помер. "З річки дістали тіло із портфелем. Всередині – каміння… Видно, не хотів, щоб його рятували", – припустили очевидці.

Також зазначається, що особу загиблого не змогли встановити одразу. На тілі хлопця є декілька татуювань, тож тих, хто його впізнав, попросили повідомити про це.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...