Бідолаха помер у лікарні: На Рівненщині мотоцикліст переїхав на смерть велосипедиста (фото)

У Рівненській області сталася смертельна ДТП - велосипедист загинув, а мотоцикліста госпіталізували. Про це повідомили в поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

Відомо, що ДТП сталася на трасі "Городище - Рівне - Старокостянтинів" неподалік села Рокитне Костопільської громади.

72-річний житель Костополя на мотоциклі Viper наїхав на чоловіка, який разом із велосипедом лежав на проїжджій частині. Мотоцикліст упав і травмувався, його із забоями та ранами госпіталізували.

Велосипедиста також відвезли до медзакладу, де під час проведення реанімаційних заходів він помер. Поліцейські встановлюють його особу, триває досудове розслідування.

"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

субота, 7 вересень 2024, 16:06

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України. Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему п...

"Якби міг плакати, то плакав би": Викладач дівчини, яку росіяни вбили у Львові, поділився уривком із її есею

субота, 7 вересень 2024, 15:55

Поет, літературознавець та викладач Українського католицького університету Остап Сливинський поділився спогадами про 18-річну Дарію Базилевич, яка була його студенткою. Дівчина разом із двома сестрами та матірю загинула під час ракетної атаки на Львів....