Бідолаха так і задрімала біля монітора: Кішка цілу ніч терпляче чекала на відеодзвінок від господаря (відео)

Господарю двох котиків довелося ненадовго поїхати у відрядження. Аби сильно не сумувати за улюбленцями, чоловік вирішив щовечора телефонувати їм по відеозв'язку, передають Патріоти України.

Кішці Маомао дуже сподобався такий формат спілкування. Вона встигла звикнути до щоденних дзвінків господаря, тому підходила до комп'ютера, аби побачити його на екрані.

Проте одного вечора чоловік не увімкнувся для розмови через справи, а для кішки це виявилося стресом. Вона постійно підходила до монітора, проте господар так і не зʼявлявся.

Камера записала, як чотирилапа чекала на чоловіка та навіть заснула поруч із камерою. Ближче до ранку її відвідала друга кішка, яку так не засмутила відсутність господаря.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...