Бідолаха впала зі стільця, вдарившись головою: У Дніпрі клієнтка побила майстриню, бо... не сподобався манікюр (фото)

Майстриня манікюру Катерина Бондар стверджує, що її побила клієнтка під час процедури. Інцидент стався у Дніпрі 20 травня. Про це постраждала розповіла на своїй сторінці в Інстаграм, передають Патріоти України.

За словами Бондар, жінка на ім'я Людмила прийшла до неї на манікюр вдруге. Під час першого візиту жінка здалася "дратівливою", але майстриня каже, що списала це на хвилювання.

Клієнтка була незадоволена манікюром

"Людмила раніше робила процедури в місті Умань, а за кілька тижнів до цього переїхала в Дніпро. Стан нігтів був поганим ще у першу процедуру, але під її відповідальність я виконала процедуру в повному обсязі. Через тиждень почались претензії про те, що щось відкололось. Але на ремонт вона не прийшла, написавши про це за 20 хвилин до запису", – стверджує Бондар.

Під час другого візиту клієнтка, зі слів майстрині, була незадоволена від самого початку.

"Під час покриття вона почала агресувати, що я щось роблю не так. Що саме, я так і не зрозуміла. Я пояснила декілька разів ввічливо, що саме роблю. Далі сама почала нервувати. Я сказала, що на цьому наша процедура завершена, і на жаль, далі ми продовжити не можемо", – розповіла майстриня.

Вдарила по обличчю і викручувала руку

Бондар каже, що клієнтка почала її ображати, кричати та вдарила по обличчю. Майстриня стверджує, що впала зі стільця, вдарившись головою.

"Далі почала мене бити та викручувати ліву руку. Я лише кричала про те, що в мене хворі суглоби... Вона продовжувала викручувати руку і я не знайшла нічого краще, ніж вкусити її. Це її зупинило", – розповіла постраждала.

За її словами, клієнтка змусила видалити їхнє листування в Instagram і пригрозила “величезними проблемами”, якщо майстриня надасть ситуації розголос. Бондар стверджує, що наостанок жінка заявила: "Дякуй Богу, що у мене гарний настрій" і вийшла з кабінету.

Постраждала подала заяву до поліції

Постраждала показала фото синців на тілі. Вона звернулась із заявою до поліції та зняла побої. Зі слів Бондар, медики зафіксували у неї "пошкодження капсульно-зв'язкового апарату суглоба лівої лучезапʼястної кістки", численні забої та струс мозку. У опублікованому висновку судмедексперта йдеться про легкі тілесні ушкодження: забій м'яких тканин та синець.

Майстриня прокоментувала, що 25 травня до неї приїздив слідчий з Чечелівського відділення поліції, однак витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань їй не надавали.

“Сказали дуже мало доказів. Відео з камер не збереглося, і мало хто її (клієнтку – ред.) бачив. Камери були лише в коридорі. У одних сусідів в неділю змінили флешку, оскільки заповнилась пам’ять. А у мене не було їхнього номера, там (в офісі – ред.) ніхто ні з ким не спілкується. У інших сусідів, вони нещодавно заїхали, камери не встигли ввімкнути”, – пояснила Бондар.

У поліції не змогли відповісти, чи шукають жінку, яка накинулась на майстриню.

Бондар показала у соцмережі єдине фото клієнтки з її профілю в Інстаграм, який жінка вже видалила. Київська фотографиня Юлія Василюк прокоментувала, що також мала неприємний інцидент з цією жінкою. “Зараз зроблю пост і собі! Ця дівчинка робила в мене фотосесію. Що закінчилося скандалом та поверненням коштів. Не очікувала”, – написала фотографиня.

Джерело: ТСН.ua

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...