Бідолаха втратив багато крові: На Київщині хлопець заступився за маму та отримав ножем від сусідки (фото)

У місті Вишневе Бучанського району неповнолітній отримав від сусідки проникаючі ножові поранення грудної клітки та черевної порожнини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

Встановлено, що тієї ночі 17-річний підліток разом із 39-річною матір'ю та 20-річною сестрою поверталися додому. На подвір'ї будинку сусід зробив жінці зауваження через нібито постійний шум у її квартирі.

Син заступився за матір, внаслідок чого між ним та сусідом зав'язалася бійка. До бійки приєдналася 33-річна дружина сусіда, яка завдала кількох ударів ножем неповнолітньому.

У квартирі жінки співробітники поліції провели обшук та вилучили речові докази, а її саму затримали відповідно до ст. 208 КПК України. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Затриманій загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про оголошення жінці підозри та подальше обрання запобіжного заходу.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...