Бідолаха задихалась у мішку для трупів: Жінка "ожила" у похоронному бюро, проте через два дні таки померла

У Центрі спеціального догляду за хворими на хворобу Альцгеймера в місті Урбандейл, штат Айова у США, спочатку вирішили, що їхня 66-річна підопічна померла. Проте жінка "ожила" у мішку для трупів в похоронному бюро. Через два дні потерпіла таки померла. Про це пише metro.co.uk, передають Патріоти України.

Персонал Центру спеціального догляду за хворими на хворобу Альцгеймера спочатку подумав, що їхня підопічна померла, оскільки вона нібито не дихала. Через це 66-річну потерпілу у мішку для трупів відвезли до похоронного бюро та повідомили родичів про смерть. Через 45 хвилин працівники похоронного бюро відкрили пакет з "тілом". Вони були налякані тим, що жінка виявилась живою - вона задихалась у мішку. Потерпілу терміново госпіталізували, проте через два дні вона померла.

Департамент інспекцій та апеляцій штату Айова виніс припис Центру спеціального догляду за хворими на хворобу Альцгеймера. У звіті департаменту зазначається, що хоспіс "не забезпечив належного догляду та надання послуг".

У ньому також зазначається, що персонал, який працював у 12-годинну зміну до інциденту, "не зміг забезпечити мешканцям гідне лікування та догляд наприкінці життя". Заклад має сплатити штраф у розмірі 10 000 доларів США за цей інцидент. Поліція відмовилась відкривати кримінальну справу.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...