Бідолаху закидали камінням, а потім добили: На Херсонщині виявили мертвим 25-річного парубка (фото, відео)

У ніч проти п'ятниці у Новій Каховці, що на Херсонщині, виявили мертвим 25-річного хлопця. З'ясувалося, що його вбили. Непритомне тіло близько 4 ранку виявили місцеві жителі в районі стадіону "Енергія" біля автобусної зупинки. Про це повідомляє місцеве видання Online, посилаючись на інформацію Каховського відділу поліції, передають Патріоти України.

Правоохоронці, вирушивши на місце події, знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Вони провели огляд місця, а тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу. Попередньо поліцейські встановили, що чоловік 1997 року народження мешкав у Козачому. Поліцейські зайнялися з'ясуванням причин смерті.

Місцевий Telegram-канал "Ху*** Херсон" із посиланням на свої джерела повідомив, що загиблим виявився 25-річний Олександр Івахненко. Він із компанією хлопців нібито сидів у барі "Дніпро", після чого у них сталася якась суперечка. Згодом вони почали кидатися камінням, а після загиблого забили на смерть прямо на тротуарі.

За попередньою інформацією зловмисники – неповнолітні учні Новокаховського аграрного технікуму. Наразі слідство триває.

Загиблого забили на смерть прямо на тротуарі

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...