Бідолашна аж впала на спину: На Львівщині депутат вдарив в обличчя жінку (відео)

Журналістам не вдалося отримати коментар депутата.
Степан Цмоканіч. Фото: соцмережі.

На Львівщині депутат Сколівської районної ради від ВО "Батьківщина" Степан Цмоканіч вдарив жінку по обличчю. Про це повідомило місцеве видання ZAXID.NET, передають Патріоти України.

У прес-службі поліції Львівщини підтвердили інформацію про цей випадок, проте ким є потерпіла і деталі про неї не повідомили. Конфлікт трапився у вівторок, 4 серпня. Відео зняв і опублікував в Facebook 6 серпня очевидець Макс Мадоф. На ньому видно словесну перепалку Цмоканіча з невідомою жінкою біля будинку в місті Сколі. Депутат з голим торсом близько хвилини про щось сперечається з жінкою, а потім завдає їй удар в обличчя, після чого жінка падає на землю.

Після цього Цмоканіч напав і на чоловіка, який знімав конфлікт на камеру. Журналістам не вдалося отримати коментар депутата. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125 ч.1, нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. У разі доведення провини депутат заплатить 850 грн штрафу.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...