Бідолашна йшла на роботу: Українку вбили та пограбували в Польщі (фото)

Надія Яремчук поїхала на заробітки до такої вже ближньої та розрекламованої Польщі. Влаштувалась там у невеличкому містечку та нещодавно забрала туди доньку Ольгу, передають Патріоти України.

Дівчина закінчила медичний коледж у Погребищі, працювала у Козятинському районі за фахом. Переїхала до мами у Польщу. Пішла працювати різноробочою.

– Ввечері 18 січня вбили маму. Просто вулицею вона йшла на роботу – нічну зміну. Камери зафіксували, як її вдарили важким предметом по голові, а потім обікрали. На вулиці був дощ. Тіло пролежало до самого ранку на дорозі. Вранці її побачили перехожі. Вони ж і викликали “швидку” та поліцію… Потім вже зателефонували мені, щоб прийшла на впізнання тіла.

Це жах, важко передати словами, що відчуваю... Я втратила найдорожче. Залишилась сама. Тепер, щоб доправити тіло на Україну та поховати мою матусю на Батьківщині, потрібно заплатити величезні кошти. Та найгірше - це очікування. Бо тіло віддадуть з моргу лише через декілька днів... Винуватців не затримали, підозри нікому не виставляють. Та місцеві правоохоронці обіцяють у всьому розібратись.

Земляки висловлюють співчуття рідним загиблої. Все життя Надія з донькою проживали у смт Ружині, що на Житомирщині.

Джерело: 33kanal.com

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...