Бідолашна йшла на роботу: Українку вбили та пограбували в Польщі (фото)

Надія Яремчук поїхала на заробітки до такої вже ближньої та розрекламованої Польщі. Влаштувалась там у невеличкому містечку та нещодавно забрала туди доньку Ольгу, передають Патріоти України.

Дівчина закінчила медичний коледж у Погребищі, працювала у Козятинському районі за фахом. Переїхала до мами у Польщу. Пішла працювати різноробочою.

– Ввечері 18 січня вбили маму. Просто вулицею вона йшла на роботу – нічну зміну. Камери зафіксували, як її вдарили важким предметом по голові, а потім обікрали. На вулиці був дощ. Тіло пролежало до самого ранку на дорозі. Вранці її побачили перехожі. Вони ж і викликали “швидку” та поліцію… Потім вже зателефонували мені, щоб прийшла на впізнання тіла.

Це жах, важко передати словами, що відчуваю... Я втратила найдорожче. Залишилась сама. Тепер, щоб доправити тіло на Україну та поховати мою матусю на Батьківщині, потрібно заплатити величезні кошти. Та найгірше - це очікування. Бо тіло віддадуть з моргу лише через декілька днів... Винуватців не затримали, підозри нікому не виставляють. Та місцеві правоохоронці обіцяють у всьому розібратись.

Земляки висловлюють співчуття рідним загиблої. Все життя Надія з донькою проживали у смт Ружині, що на Житомирщині.

Джерело: 33kanal.com

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...