Бідолашну, голодну собаку, яка злякалась безпілотника рятувальників більше, ніж загибелі у воді, витягли, прив’язавши до дрона сосиску

Рятувальники організації Denmead Drone Search & Rescue, яка допомагає в розшуку зниклих тварин, врятували собаку Міллі з води за допомогою сосиски, прив’язаної до безпілотника, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Міллі зникла 13 січня, відбігши від господарки Емми Оукс. Тварину знайшли наступного дня на прибережній мілині. Рятувальники намагалися дістатися собаки, але вона — вочевидь, побоюючись людей, — відбігла на 100 метрів від берега і могла втонути.

Тоді оператор безпілотника запропонував прив’язати до нього сосиску, щоб Міллі бігла за нею. "Ідея була шалена", — каже голова Denmead Drone Search & Rescue Кріс Тейлор. Та перш ніж утілити задум, рятувальники переконалися, що він не порушить британське законодавство.

Сосиску для дрона приготувала жінка, що жила неподалік. План спрацював: Міллі пішла за сосискою і вибігла на мілину, звідки її успішно забрали й потім повернули власниці.

Фото: Denmead Drone Search & Rescue / Facebook

Собака Міллі, яку врятували за допомогою прив'язаної до безпілотника сосиски

"Якби ми не витягли її (Міллі — ред.) з тої території, то прийшла б хвиля, і тварина могла б потонути. Такого ми раніше не робили: сосиски стали останнім заходом, бо допливти до неї на човні або будь-яким іншим способом ми не могли", — додає Тейлор.

Він вважає, що трюк із сосискою Denmead Drone Search & Rescue будуть використовувати в подібних ситуаціях і в майбутньому.

Власниця Міллі Емма Оукс каже, що собака любить різну їжу, але сосиски — найбільше. "М’ясо — її улюблена їжа, тож махання сосискою — це чи не найкращий спосіб, у який її можна було заманити", — додає жінка.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...