Бідоласі довелося використати рушницю: Гола жінка увірвалася до будинку незнайомого чоловіка і відлупцювала його сковородою

В американському місті Остінсвіллі, що в штаті Вірджинія, власник будинку вистрелив в оголену жінку, яка увірвалася до його будинку та напала на нього зі сковородою. Про це повідомляє видання Fox10 з посиланням на Офіс шерифа округу Керролл, передають Патріоти України.

Слідчі повідомили, що власник будинку почув якийсь шум на задньому дворі свого будинку. Коли він підійшов, то побачив невідому голу жінку, яка заходила в двері. Потім вона почала бити власника будинку чавунною сковородою.

Господар зміг виштовхати непрохану гостю зі свого дому, але жінка на задньому дворі намагалася увірватися до будинку, била вікна і вимагала, щоб той вийшов з “її хати”, погрожуючи йому вбивством. Через кілька хвилин власник будинку схопив рушницю та вистрелив жінці в область гомілки.

На місце події прибула поліція та медики. Співробітники швидкої допомоги надали пораненій допомогу та доправили її до місцевої лікарні.

Влада встановила, що дебош влаштувала 35-річна Пола Мішель Локлір. Її виписали з лікарні та звинуватили у злочині з проникненням, нападі та побоях, а також у пошкодженні майна. Тепер вона очікує пред’явлення звинувачення в окружному суді округу Керролл. Власникові будинку не буде пред'явлено звинувачення, оскільки стрілянину було розцінено як самооборону.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...