Біди більше, ніж у 2008-му: Аваков - про наслідки паводку на Заході України

Внаслідок паводку постраждали Чернівецька, Івано-Франківська, Львівська і Закарпатська області.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який у середу, 24 червня, у зв’язку з повінню на Заході України вирушив туди з робочою поїздкою, показав катастрофічні наслідки паводку, передають Патріоти України.

За його словами, масштаби стихійного лиха, внаслідок якого підтопленими виявилися сотні населених пунктів у Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях, набагато більші, ніж ц 2008 році. «Рівень біди більший, ніж у 2008-му», — написав він у себе у Twitter, опублікувавши відповідні фото, зроблені з гелікоптера.

Нагадаємо, що через повінь на Заході України влітку 2008 року загинули 39 осіб та було завдано збитків на 3−4 млрд гривень.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...