Біди у Московії тривають: Потрапила в дві аварії за день. У Росії загинула відома телеведуча

Дагестанська журналістка і телеведуча музичного каналу "MTV Столиця" Таміла Абдулаєва загинула в ДТП у Махачкалі.

За даними Telegram-каналу "Черновик" із посиланням на очевидців, жінка потрапила в аварію двічі: спочатку її збив автомобіль, а дорогою до лікарні відбулося ще одне зіткнення.

"Другий, смертельний удар трапився з каретою швидкої допомоги, яка доставляла дівчину в лікарню після першої ДТП", – уточнили в мережі.

Місцеве видання "Регіон online" уточнює, що другу ДТП Абдулаєва вже не пережила, отримавши нові серйозні травми. Інформацію про смерть телеведучої підтвердила її колега Наталя Порецька на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши спільне фото.

"Томо, як же так?! Неможливо прийняти, неможливо повірити. Земля тобі пухом", – підписала Порецька під знімком.

Абдулаєва була шеф-редактором у медіахолдингу "Столиця", який включає телеканал MTV. У закритому профілі Абдулаєвої в Instagram написано, що вона викладала радіожурналістику в міжнародному інформаційному агентстві "Росія сьогодні".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...