Бігати не припиняють: У ДПСУ назвали найпопулярніші напрямки для втечі ухилянтів

Прикордонники щодня затримують порушників по всій протяжності кордону України, але найбільше – на кордоні з Молдовою та Румунією. Про це речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко повідомив у ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Не обов'язково більшість спроб (втечі ухилянтів – ред.) відбувається через напрямок кордону, де він проходить по річці Тиса, бо власне щодня прикордонники продовжують затримувати порушників по всій протяжності кордону, але найбільше – на кордоні з Молдовою та Румунією", – розповів речник ДПСУ.

Він додав, що в українців увага прикута до напрямку річки Тиса через, можливо, її особливість та зацікавленість до цього напрямку.

"Але наголошу, що більшість спроб все ж таки відбувається по сухопутній ділянці на всіх напрямках. Але звісно і напрямок кордону, де він проходить по річках, порушники також намагаються незаконно перетнути", – повідомив Демченко.

Він зазначив, що прикордонники щодня затримують порушників. Найбільше – на зеленій ділянці кордону, тобто поза межами пунктів пропуску.

"Не зникають і спроби незаконного перетину кордонів на шляхах, де можна легально перетинати кордон – через пункти пропуску. Але там порушники як правило або використовують підроблені документи, або ховаються в конструктивних особливостях транспортних засобів", – розповів речник ДПСУ.

Поліція виявила зброю, якою погрожували блогеру Ніколасу Кармі (фото)

неділя, 6 жовтень 2024, 17:00

За фактом конфлікту у центрі Полтави, під час якого український блогер Ніколас Карма, відомий своїми оглядами луків зірок і перехожих в TikTok, став жертвою нападників, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомили в Нацполіції України, п...

"Дорогий, рідний, найкращий Сину...": Донька Фаріон показала неймовірні слова матері про зятя

неділя, 6 жовтень 2024, 16:52

Донька Ірини Фаріон Софія, чоловік якої загинув на війні, опублікувала архівний допис матері з вітаннями зятю. Скріншот допису Софія Семчишин опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Дорогий, рідний, найкращий, найсильні...