Бігав голяка по салону: Літак здійснив вимушену посадку через дивну поведінку пасажира

Літак авіакомпанії Virgin Australia, який виконував рейс з Перту до Мельбурна несподівано повернувся в аеропорт за півтори години після зльоту. Вимушена посадка сталася через те, що один з пасажирів влаштував "нудистське шоу" під час польоту. Про це пише NBC News, передають Патріоти України.

Невдовзі після зльоту один з пасажирів рейсу роздягся і почав голяка бігати по салону. Коли член екіпажу спробував його зупинити, "авіанудист" просто збив його з ніг і продовжив шокувати інших пасажирів своєю поведінкою.

Врешті решт порушника порядку вдалося зупинити, яла пілоти вирішили, що продовження польоту з неадекватною людиною на борту є небезпечним, і повернулися до аеропорту Перта.

Представник авіакомпанії Virgin Australia повідомив, що порушника передали Федеральній поліції Австралії і вибачився перед іншими пасажирами рейсу VA696 за затримку і неприємні враження.

Поліцейські заарештували чоловіка та відвези його до лікарні для обстеження. У поліції заявили, що звинувачення, які висунуть цьому чоловікові, визначать після з'ясування всіх обставин інциденту. Ймовірно, він постане перед судом вже у червні.

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...