Бігав голяка по вулиці з ножем: На Київщині затримали неадеквата, який порізав свого батька (фото)

У Борисполі Київської області чоловік бігав голяка по вулиці з ножем. Подія трапилася на вулиці Березового. Неадекватний чоловік поранив цим самим ножем свого батька. Про це повідомили в патрульній поліції Київської області, передають Патріоти України.

"Вчора, близько 20-ї години, патрульні отримали виклик, що чоловік, можливо під дією наркотичних речовин, бігав голяка вулицею та наніс тілесних ушкоджень батьку. Прибувши на виклик патрульні помітили значні сліди, схожі на кров, у дворі та у будинку. Також, вони виявили 57-річного постраждалого. Оскільки чоловік мав декілька різаних ран на спині та вусі, інспектори надали домедичну допомогу. Негайно викликали на місце пригоди медиків, які в подальшому шпиталізували постраждалого", - йдеться в повідомленні.

В одній з кімнат будинку патрульні знайшли 30-річного різника. У нього в руках був ніж із слідами бурого кольору, схожими на кров. Поліцейські негайно затримали ймовірного нападника та передали його слідчому. Надалі обставини цієї події встановлюватиме слідчо-оперативна група.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...