Бій рестлерів завершився смертю: Трагічний момент потрапив на відео

51-річний рестлер Сесар Гонсалес на прізвисько Срібний Король, який виступав на відомій арені Раундхаус у Лондоні, під час бою впав на ринг і помер, повідомляють Патріоти України.

Спочатку ніхто в залі не зміг зрозуміти, що сталася трагедія. Коли ж організатори турніру зупинили бій, врятувати Гонсалеса вже не вдалося. Медики назвали попередньою причиною смерті інфаркт.

Професійний борець Сесар Баррон на батьківщині в Мексиці був справжньою зіркою, до того ж не тільки на рингу, але й у кіно. У 2005 році він знявся в голлівудській комедії "Суперначо" разом із американським коміком Джеком Блеком, зігравши роль лиходія Рамзеса.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...