Бійка нардепа з іноземцем у купе поїзда "Київ-Варшава": Журналісти дізналися подробиці (фото)

У поїзді "Київ-Варшава" сталася бійка між іноземцем та народним депутатом України. Про це у коментарі виданню "Рівне Вечірнє" повідомила прес-секретар поліції Рівненської області Марія Юстицька, передають Патріоти України.

За даними правоохоронних органів, конфлікт стався через порушення тиші у вагоні. Також повідомляється, що іноземець вибив із рук депутата телефон, яким той знімав відео. Поліцейські склали стосовно порушника протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Журналіст Костянтин Андріюк заявив, що йдеться про народного депутата від партії "Слуга народу" Артема Кунаєва, члена Комітету Верховної Ради з питань бюджету. Він стверджує, що нардеп нещодавно був у Ісландії.


Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...