Бійня на Житомирщині: З'явилося відео з місця розстрілу сімох людей

На місці злочину вилучили його мисливську рушницю та ще 4 одиниці зброї.

Поліцейські продовжують огляд місця розстрілу сімох людей під Новоселицею Попільнянського району на Житомирщині, інформують Патріоти України.

Попередньо, конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один із них – власник ставка, двоє – відпочивальники. У ході конфлікту підозрюваний вбив двох чоловіків, із якими випивав, потім пішов до іншого будиночку, де перебували ще шестеро гостей. Там від його пострілів загинули п'ятеро осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським, розповіли у відділі комунікації ГУНП області.

Підозрюваного затримали. На місці злочину вилучили його мисливську рушницю та ще 4 одиниці зброї, які належали іншим учасникам конфлікту. Мотив та всі обставини злочину – встановлюють.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...