Бійці "королівської бригади" ЗСУ організували секретну лабораторію: Тепер просто на передовій "клепають" FPV-дрони (відео)

Сподіваємося, що досвід цих рукастих та башкововитих ентузіастів стане в нагоді й іншим підрозділам ЗСУ. Адже армія наразі повна талантами, а, як показав досвід, забагато дронів для війни не буває

Перші ударні роти БПЛА вже кришать ворога на фронті. Ці підрозділи, які почали створювати лише цього року при механізованих бригадах ЗСУ, унікальні, бо подібних у жодній армії світу немає. Ці бійці працюють із дронами-камікадзе і просто з неба сиплють небесну кару на голови росіянам у найгарячіших точках фронту.

А рота "Рарок" 24-ої бригади короля Данила пішла ще далі й створила лабораторію ударних FPV-дронів просто на передовій. У секретній майстерні побувала кореспондентка ТСН.

Бійці ударних рот безпілотників озброєні лиш дронами, Starlink та авто, вони корегують вогонь артилерії, а також вони самі можуть знищувати ворогів за допомогою дронів-камікадзе.

Рота "Рарок" облаштувала цілу майстерню дронів просто на передовій. Це фактично лабораторія зброї майбутнього, тут хлопці складають маленькі дрони, які можуть знищити цілий танк ворога.

В Україні такі лабораторії дронів створюються масово, але не кожна рота ударних БПЛА має свою. Тож ця майстерня роти "Рарок" чи не єдина на передовій, бо нові FPV-дрони здатні не лише бути очима в небі для нашої артилерії, а й самі нести боєприпас. Тут невпинно працює 3D-принтер, на якому друкується система скиду для безпілотника, завдяки якій боєприпас кріпиться на дрон.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...