Бійці ЗСУ показали, як їх зустрічають місцеві жителі на лівому березі Херсонської області (відео)

Українські військові продовжують розширювати свій плацдарм на лівому березі Дніпра у Херсонській області, просуваючись углиб території. При цьому, звільняючи навколишні населені пункти, вони, часом, зустрічають там нечисленних місцевих жителів, які довгий час перебували під російською окупацією. Так, у соцмережах з’явилося дуже зворушливе відео з реакцією людей, які там залишилися, на появу військовослужбовців Сил оборони, зняте 17 листопада 2023 року, передають Патріоти України.

На ньому видно, як кілька бійців, проходячи через звільнене село, вітаються з чоловіком і двома жінками, що вийшли на вулицю і, побачивши українських захисників, не змогли стримати своїх емоцій.

Водночас, де саме було знято опубліковані кадри, не уточнюється.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...