Бійці ЗСУ втратили опорний пункт "Баня": Джерела розкрили деталі кривавого бою на Донбасі

У вівторок, 18 лютого, українські військові втратили контроль над опорно-спостережним пунктом "Баня" в результаті потужної атаки російських окупантів. Про це "Апострофу" повідомили джерела, передають Патріоти України.

За офіційними повідомленнями командування Операції Об'єднаних сил (ООС), ранкові бої 72-ї і 93-ї бригад з противником завершилися без втрат позицій. Проте, з'являлася інформація про те, що в ході боїв українським підрозділам довелося залишити два спостережні пункти.

Джерела "Апострофа" підтверджують, що, щонайменше, одну позицію бійцям Збройних сил все ж довелося залишити. Йдеться про опорний пункт "Баня", який знаходиться на "стику" позицій 72-ї і 93-ї бригад. Саме він забезпечував прикриття стратегічно важливої позиції українських сил.

Інформації про те, що російські бойовики зайняли залишені нашими військами позиції і таким чином забезпечили розрив в оборонних позиціях українських сил, поки немає. Втім, як і її спростування.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...